con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

ZAVRSNI_SKUP_plakati_preview-page-002

 

Opširnije...  

thumb_KLAUZURA_KUPRESKUPRES, 12.09.2014. Službeno otvaranje kampanje HDZ BiH započelo je klauzurom u hotelu Adria Ski na Kupresu, nakon uvodnih izlaganja, pročelnika Izvršnog izbornog stožera HDZ BiH, dr. Nevenka Hercega, koji je upoznao nazočne o programu otvaranja kampanje HDZ-a i HNS-a BiH, te pozdravnog obraćanja Tomislava Karamarka, predsjednika HDZ RH i dr. Dragana Čovića predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH i kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji je govorio o Strateškom i programskom pristupu kampanji.

Uslijedio je dio zatvoren za jsvnost, na kome su predstavljene sektorske politike kroz sedam točaka na tri razine. To su:
1. Gospodarska strategija HDZ BIH
2. Konkretne smijernice gospodarskog razvoja u nadolazećem rzdoblju; te Socijalna i zdravstvena politika HDZ BiH
3. Vladavina prava i ravna država u Programu HDZ BiH
4. Pozicija Hrvata u oblasti medija i informiranja
5. Obrazovanje, kulturna i znanstvena politika HDZ BiH
6. Zaštita vrijednosti Domovinskog rata i branitelja u Programu HDZ BiH
7. Aktivnosti federalne platformaške vlasti na razvlaščivanju županija (zakonodavne, financijske, kadrovske i sl. Aktivnosti)

Opširnije...  

MOSTAR, 11.09.2014. Početak službene kampanje za Opće izbore u BiH 2014., Hrvatska demokratska zajednica BiH (HDZ BiH) obilježiti će Klauzurom HDZ BiH u kupreškom hotelu Adria Ski u petak, 12. rujna 2014. s početkom u 9,00 sati.

U prvom dijelu klauzure, nazočnim će se obratiti dr. sc. Nevenko Herceg, pročelnik Izvršnog izbornog stožera HDZ BiH koji će predstaviti program same Klauzure. Sudionike klauzure i goste u uvodnom dijelu pozdravit će i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ RH.

Središnji događaj za javnost otvorenog dijela klauzure HDZ BiH biti će obraćanje dr. sc. Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH, i kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji će govoriti o strateškom i programskom pristupu izbornoj kampanji.

Opširnije...  

marinko-cavara-lipanj-mostarMOSTAR, 20. 3. 2013.  Komentirajući jučerašnju sjednicu Federalne vlade i potez ministra iz reda SDA, HSP-a i Narodne stranke Radom za boljitak, koji su preglasavanjem, uz pomoć Desnice Radivojevića, promijenili Poslovnik o radu Vlade FBiH te otvorili mogućnost da sjednicu Vlade FBiH zakažu i dopredsjednici Vlade, dopredsjednik HDZ-a BiH Marinko Čavara, kazao je kako je ta vlada pokazala svu apsurdnost svog postojanja od 17. ožujka pa do danas, kao i katastrofalne rezultate rada.

Opširnije...  

vjekoslav bevanda 04 SSMOSTAR, 20. 3. 2013.  Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, ministri vanjskih i civilnih poslova Zlatko Lagumdžija i Sredoje Nović, kao i šef Ureda predsjedavajućeg Eugen Šušak prisustvovali su jučer u Vatikanu inauguralnoj misi pape Franje na Trgu svetog Petra.    

Nakon mise papa Franjo primio je bh. delegaciju. U izjavi za „Dnevni avaz" Bevanda kaže da mu je bilo zadovoljstvo što je bio dio inauguracije Svetog Oca.

Opširnije...  

hdz kodeksMOSTAR, 4. 9. 2012. Provedbeni izborni stožer HDZ BiH organizirao je u utorak, 4. rujna 2012. godine u Domu HDZ BiH u Mostaru okrugli stol „KODEKS PONAŠANJA U IZBORNOJ KAMPANJI".
O kodeksu ponašanja HDZ BiH u izbornoj kampanji nazočnima govorio doc. dr. Ilija Musa, a menadžer kampanje HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore prof. dr. Zoran Tomić govorio je o temi: „etika u izbornoj kampanji".

Opširnije...  

hdz-mladez-bihU listopadu 2012. godine se održavaju Lokalni/općinski izbori u Bosni i Hercegovini. Pravo glasa na ovim izborima imaju svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine.

Faza registracije birača prema odluci Središnjeg izbornog povjerenstva BiH završava zaključno sa 23. kolovoza.

Opširnije...