con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

Članarina

Prema članku 58. Statuta Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine stranka ostvaruje prihode na više načina, a jedan od osnovnih je članarina koju plaćaju članovi stranke.

Članovi Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dužni su platiti članarinu koja za dužnosnike stranke iznosi 360,00 KM/godišnje, uposlene 60,00 KM/godišnje, a za studente, učenike, umirovljenike i ostale 12,00 KM / godišnje.

Uplatu članarine možete izvršiti na transakcijski račun broj:

3381402200161083, kod UniCredit Zagrebačka banka

Molimo Vas da prilikom uplate članarine kao svrhu doznake navedete: "Plaćanje članarine za HDZ BiH", a kao primatelja "OO HDZ BiH Grude".

Napomena: Kopiju uplatnice nije potrebno dostavljati!

Članarinu možete, između ostalog, plaćati i trajnim nalogom banke, kod koje imate otvoren tekući račun. Ugovor o trajnom nalogu zaključujete na šalteru banke ili putem internet bankarstva. Trajni nalog važi do opoziva, što znači da Ugovor o trajnom nalogu zaključen s bankom možete opozvati ili određeni podatak izmjeniti, dopuniti ili slično kad Vi to želite.

 

Članske iskaznice

Svaki član Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine ima pravo, kao dokaz pripadnosti, posjedovati člansku iskaznicu. Članske iskaznice se naručuju i izrađuju u Središnjici stranke na zahtjev općinskog odbora.

Izrada iskaznice se plaća 3,00 KM/kom.

Uplatu za izradu članske iskaznice možete izvršiti na transakcijski račun broj:

3381402200161083, kod UniCredit Zagrebačka banka

Molimo Vas da prilikom uplate za iskaznicu kao svrhu doznake navedete: "Izrada članske iskaznice HDZ BiH", a kao primatelja "OO HDZ BiH Grude".

Napomena: Kopiju uplatnice nije potrebno dostavljati!

 

Učlaniti se on-line možete ovdje!

Hvala