con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

VIKTOR MARIĆ, prof.

28.03.2012.-28.03.2017.

Neki ljudi su kao sunce, čak i kad su jako daleko, i dalje osjećamo njihovu toplinu.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

 

Općinski odbor HDZ BiH GRUDE

viktor_maric

Viktor Marić, prof.
28. III. 2012. - 28. III. 2013.

Prošla je godinu dana od smrti Načelnika općine Grude i predsjednika HDZ BIH Grude gospodina Viktora Marića. Dragog čovjeka uvijek ćemo se sjećati po čvrstu karakteru i dobroti kojom je za života zračio! Vjerujemo da je pok. Viktor u zasluženom vječnom miru u zagrljaju s Uskrslim Kristom.

Neka mu je vječni pokoj u Gospodinu!

Općinski odbor HDZ BIH Grude

thumb picture 011Minutom šutnje, započela je komemoracija za načelnika općine Grude, Viktora Marića. Danas u grudskoj kino dvorani, svaka riječ dirala je u srce one koji su na bilo koji način bili povezani s čovjekom koji je obilježio više od pola desetljeća u ekonomski razvijenoj i poviješću bogatoj hercegovačkoj općini. Program je vodila Sanja Juranić, u jednoj emotivnoj i nostalgičnoj atmosferi. Nekrolog o načelniku Mariću, kao prijatelju i dragom profesoru, prvi je pročitao ravnatelj Srednje škole u Grudama Mladen Leko, koji je za početak pročitao pjesmu Antuna Branka Šimića "Smrt i ja".

- U sjećanjima većine nas Gruđana ostat će upamćen kao izvrstan profesor matematike i odličan pedagog. Meni je osobno pomogao da budem bolji čovjek, i hvala mu na tome. Naš načelnik bio je političar, a ne politikant kakvih je danas najviše.

Opširnije...  

thumb dragan-covic1U nastavku teksta možete pročitati izjave Viktora Marića poznanika i prijatelja.

Dragan Čović - Predsjednik HDZ-a BiH
Primio sam ovu tužnu vijest i izražavam iskrenu sućut cijeloj obitelji. Viktor je ostavio duboki trag vrijedan pozornosti ne samo u svojim Grudama, stranci HDZ BiH, nego i šire. Teško je iznaći prave riječi utjehe  te stoga molimo dragoga Boga da podari snagu i utjehu obitelji i svim ožalošćenima, a našem dragom prijatelju Viktoru neka dobri Bog podari pokoj vječni i neka mu je laka Hrvatska zemlja.

Opširnije...  

viktor_maricViktor Marić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Grude i općinski načelnik, preminuo je jučer u 63. godini nakon kraće i teške bolesti.

Komemoracije će biti održana sutra u 13 sati kino dvorani u Grudama, a ispraćaj u 16 sati ispred mrtvačnice u Grudama. Viktor Marić će biti pokopan na groblju Gomilice u Grudama.

Odbor za pogreb načelnika Viktora Marića proglašava petak, 30. ožujka  danom žalosti za općinu Grude. U prostorijama općine Grude kao i u prostorijama Općinskog odbora HDZ Grude bit će otvorena Knjiga žalosti u koju se mogu upisati svi građani.

Opširnije...