con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

logo-header-3

thumb_IMG_0218Hrvatska demokratska zajednica BiH održala je već nekoliko predizbornih skupova po Temeljnim ograncima u općini Grude.

Tako su bili skupovi u Sovićima, Tihaljini i Gorici. Na spomenutim su predizbornim skupovima govorili kandidati na listama HDZ BiH na svim razinama vlasti, od Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, preko Parlamenta Federacije BiH do državne razine i Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Naglašeno je kako koalicija stranaka okupljenih u Hrvatskom narodnom saboru BiH ima podršku i Hrvatske države i HDZ-a Republike Hrvatske i drugih stranaka, te svih relevantnih hrvatskih udruga, te kako je zajednički kandidat HNS-a za člana Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, kandidat koji će biti pobjednik na predstojećim općim izborima u BiH.

Naglašeno je između ostaloga kako je HDZ BiH, uza sve svoje ponekad iskazane nedostatke: nesnalaženja, unutarnje turbulencije, i ljudske mane i propuste, uvjerljivo i nadmoćno zadržala status vodeće stožerne stranke hrvatskog naroda u BiH, zadobivši na svim izborima do sada uvjerljivo najveće povjerenje hrvatskih  glasača; i to svojim programom, svojim jasno iskazanim stavom, dosljednošću, nepotkupljivošću, orijentacijom, brojnošću, snagom, znanjem, vitalnošću i stopljenošću sa svojim hrvatskim narodom. Posebno u našoj općini Grude i našoj županiji zapadnohercegovačkoj.

Na skupovima se govorilo o svim područjima društvenoga života a posebna pažnja je posvećena temi domovinskog rata i pravima hrvatskih branitelja.

 

Ured za informiranje Općinskog odbora HDZ BiH Grude

 

Sovići, 24. rujna 2014.

 

Grude-radio emisija, 25. rujna 2014.

Zvučni zapis emisije {play}images/stories/radioobracanje2014/radio2014.mp3{/play}

 

Tihaljina, 25. rujna 2014.

 

Gorica, 26. rujna 2014.