con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

ljubo_grizeljU utorak, 22. svibnja 2012. godine u prostorijama HDZ BiH u Grudama u 20 sati održana je sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Grude. Na sjednici su izabrani i potvrđeni novi predsjednik, dopredsjednici, tajnik i rizničar Općinskog odbora. Za predsjednika je jednoglasno izabran Ljubo Grizelj. Za dopredsjednike su također jednoglasno izabrani Veljko Perić, Nikica Tomas i Ivan Leko. Tajnik općinskog odbora je Dobroslav Galić, a rizničar Draženko Vranješ.

Nakon izbora novi predsjednik Ljubo Grizelj prigodnim se riječima obratio prisutnima i zahvalio na ukazanu povjerenju. Posebice je iskazao veliku zahvalnost bivšem predsjedniku pokojnomu Viktoru Mariću i cijelom predsjedništvu na dosadašnjemu radu, naglasio je pri tomu da su obveze i odgovornost koju nosi ova funkcija velike, kao obaveze i odgovornost svih drugih članova.

''Ovaj odbor treba biti jako aktivan, mora raditi na prijemu novih članova, koliko god je moguće više, intenzivirati rad aktivnog članstva i stranačkih veterana. Također, dužnost nam je otvoreno razgovarati sa svim društvenim strukturama, bilo da se radi o gospodarskim, političkim, prosvjetnim, braniteljskim, kulturnim ili športskim, a sve probleme rješavati demokratski i političkim sredstavima.'' - istaknuo je pored ostalog novoizabrani predsjednik.Općinski odbor HDZ BiH Grude