con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

billboardi obljetnica

miroslav tudjman

 

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović uputio brzojav sućuti predsjedniku HDZ-a RH Andreju Plenkoviću i obitelji Tuđman u povodu smrti dr. Miroslava Tuđmana.

 

Poštovani,

Neizmjerno me ražalostila vijest o smrti cijenjenog dr. Miroslava Tuđmana, saborskog zastupnika HDZ-a i sina prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Dopustite mi da kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, uputim izraze najiskrenije sućuti.

U ovom trenutku prožimaju nas osjećaji duboke boli i tuge zbog gubitka velikog čovjeka, sveučilišnog profesora, publiciste i saborskog zastupnika.

Život i zaostavština dr. Miroslava Tuđmana, kao stručnjaka za obavještajno-sigurnosna pitanja i autora mnogih znanstvenih radova, pozicionira ga kao istaknutog hrvatskog znanstvenika i političara.

U svome radu, zalagao se i za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini, to mu nikako nećemo zaboraviti. Ostat će nam svima žal zbog gubitka ovog velikog čovjeka, ali i utjeha, jer će njegovo naslijeđe nastaviti živjeti.

 

Dr. Dragan Čović

 

 

Izvor: hdzbih.org