con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 338 gostiju i one member online

Pristupnica

clanstvo hdz

izborna skupstina 2023

 

U četvrtak 22. lipnja 2023. godine s početkom u 19:30 sati održana je Izborna skupština HDZ-a BiH Grude.

Prije početka izborne skupštine u Parku hrvatskih velikana ispred spomen obilježja braniteljima zapaljene su svijeće i položeno cvijeće.

Izbornoj skupštini je nazočilo preko sto članova HDZ-a BiH Grude.

Na samom početku rada skupštine predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Grude Ljubo Grizelj podnio je izvješće o radu u prethodnom mandatu. U svom obraćanju zahvalio se svima onima koji su dali svoj doprinos u radu stranke te unaprijed čestitao svima onima koji će biti izabrani u novi saziv Općinskog odbora.

Skupštini je nazočio predsjednik HDZ Imotski, zastupnik u Saboru RH i gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić koji je u pozdravim riječima nazočnima naglasio kako bez obzira na granicu koja nas dijeli mi smo jedan narod. Istaknuo je kako su ove dvije lokalne zajednice jedinstvena cjelina koju povezuju zajednički projekti, a posebice budući projekat brza cesta Zagvozd – Imotski – Mostar. Na kraju svoga obraćanja unaprijed je čestitao svim novoizabranim članovima Općinskog odbora.

U radnom dijelu izborne skupštine izabrani su članovi Općinskog i Nadzornog odbora te izaslanici za Izbornu skupštinu HDZ-a BiH ŽZH.

U Općinski odbor su izabrani: Ljubo Grizelj, Franka Leko, Daniela Perić, Sanja Marić, Martin Kondža, Mile Pejić, Zoran Vlašić, Tomislav Pejić, Dražen Vukoja, Josip Tomić, Marija Čepo, Ivica Vranješ, Nives Tomas, Nikica Tomas, Frano Glavaš, Ivica Palac, Tonije Palac, Danijela Marijanović i Jerko Brzica.

Izabrani u Nadzorni odbor su: Mate Vrdoljak, Zdenko Primorac i Vjekoslav Filipović.