con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

logo-header-3

Nakon objave odluke Središnjeg izbornog povjerenstva BiH o potvrđivanju i objavljivanju rezultata Općih izbora 2018. godine OO HDZ BiH Grude, još jedanput, izražava zadovoljstvo postignutim rezultatom na  Općim izborima 2018 godine.

Postignuti  rezultati za sve razine vlasti na biralištima u našoj općini Grude su iznad svih očekivanja i samim tim za nas obvezujući.

Izabrani kandidati našega OO, svojim budućim radom i zalaganjem za dobro naše općine, našega hrvatskog naroda i za opće dobro svih, će tu obvezu znati i ispuniti.

Na poseban način ističemo rezultat od 90,12 % za kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića koji nedvosmisleno govori tko je za gruđane hrvatski član predsjedništava BiH.

Ovim putem, ponovno, zahvaljujemo svim biračima naše općine koji su izišli na ove izbore, a potom i iskazali povjerenje kandidatima i kandidatkinjama  s lista HDZ BiH i HNS-a.

Zahvalu upućujemo svima onima koji su nas pratili tijekom predizborne kampanje, temeljnim ograncima stranke, članovima Izbornog stožera HDZ BiH Općinskog odbora Grude,  Mladeži naše stranke, volonterima na svom nesebičnom zalaganju, medijima, našim kandidatima te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo ovu najuvjerljiviju pobjedu.

Svima od srca još jednom veliko hvala!

hvala