con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 299 gostiju i one member online

Pristupnica

clanstvo hdz

skup drin

 

U Drinovcima je održan predizborni skup Općinskog odbora HDZ-a BiH Grude.

Prije početka predizbornog skupa kandidati su položili cvijeće i zapalili svijeće kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima na groblju Bartuluša.

Nakon intoniranja himne i odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima, nazočnima se obratio predsjednik temeljnog ogranka Drinovci i kandidat za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nikica Tomas. U svom obraćanju nazočnima istaknuo je važnost podrške kandidatima HDZ-a BiH i HNS-a na svim razinama. Izrazio je uvjerenje kako će Hrvati imati svoje legitimne političke predstavnike na svim razinama vlasti BiH te zaštiti i ostvariti ustavnu jednakopravnost u Bosni i Hercegovini, kao domovini hrvatskog naroda.

Franka Leko kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine F BiH prilikom svog obraćanja prisutnima zahvalila se Općinskom odboru HDZ-a BiH Grude na povjerenju koje su dobili kao kandidati na Općim izborima 2022. Pozvala je da 2. listopada izađemo na izbore i hrvatskim zajedništvom kroz podršku kandidatkinji za hrvatskog člana Predsjedništva BiH gospođi Borjani Krišto i kandidatima HDZ-a BiH i HNS-a BiH izaberemo legitimne političke predstavnike i ostvarimo pobjedu na svim razinama.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Grude Ljubo Grizelj kazao je kako je uvjeren kako ćemo 2. listopada pokazati odgovornost za budućnost Bosne i Hercegovine te imati legitimne predstavnike u Dom naroda te Predsjedništvu BiH. „Jedino ustavna jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH, jamče njenu opstojnost, sigurnost i europsku budućnost“ zaključio je Grizelj.