con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 208 gostiju i nema članova online

Pristupnica

clanstvo hdz

 
skup gorica
 
 
 
Općinski odbor HDZ-a BiH Grude započeo je izbornu kampanju i održavanje predizbornih skupova po temeljnim ograncima. 
 
U Gorici se večeras okupio veliki broj članova i simpatizera HDZ-a Bosne i Hercegovine.
 
Prije početka predizbornog skupa, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Grude Ljubo Grizelj, predsjednik temeljnog ogranka Gorica Tomislav Paradžik i kandidati s liste za Opće izbore 2022. okupili se se u dvorištu župne crkve u Gorici gdje ih je dočekao fra Vinko Mikulić Bajević. Prisutni su položili cvijeće i zapalili svijeće kod središnjeg spomen-obilježja prisjetivši se kratkom molitvom svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.
 
Na samom početku predizbornog skupa intonirana je himna hrvatskoga naroda "Lijepa naša" a potom trenutkom sjećanja odana počast svim preminulim članovima HDZ-a BiH i poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima. 
 
Nazočne je pozdravio i poželio dobrodošlicu domaćin, predsjednik temeljnog ogranka Gorica Tomislav Paradžik istaknuvši važnost izlaska na predstojeće izbore. 
 
U ime kandidata prisutnima se obratio kandidat za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke Ivan Leko koji je predstavio kandidate za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Zastupnički dom Parlamenta FBiH i Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke. 
 
Predsjednik Općinskog odbora Grude Ljubo Grizelj u svom obraćanju nazočnima naglasio je važnost izbora koji slijede te važnost hrvatskog zajedništva kroz podršku kandidatkinji za hrvatskog člana Predsjedništva BiH gospođi Borjani Krišto i kandidatima na svim razinama s zajedničkih lista HDZ-a BiH i HNS-a BiH.