con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

billboardi obljetnica

Gostiju on-line

Imamo 193 gosta i nema članova online

stranicaweb

Pristupnica

clanstvo hdz

kolinda web 1

 

 

Pozivamo sve Hrvate u Bosni i Hercegovini da u nedjelju, 05. siječnja 2020. godine iskoriste svoje biračko pravo i ispune građansku obvezu, te glasujući na biračkim mjestima u Bosni i Hercegovini podrže Kolindu Grabar - Kitarović, predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Republike Hrvatske.

Birači koji imaju hrvatske osobne iskaznice s prebivalištem u Bosni i Hercegovini nalaze se na biračkom popisu u Mostaru.

U nedjelju, 05. siječnja 2020., na dan izbora mogu glasovati i oni koji se nisu prethodno registrirali uz trenutnu registraciju i predočenje osobnog dokumenta.

 

Glasačka mjesta i registracija na dan izbora u Bosni i Hercegovini su na adresama:

• Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sarajevu – na adresi: Srednja ekonomska škola, Zmaja od Bosne 39, Sarajevo (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

• Generalni konzulat Republike Hrvatske u Mostaru – na adresi: OŠ Petra Bakule, Ulica kralja Tomislava 9, Mostar i Gimnazija Fra Grge Martića, Ulica kralja Tomislava 9A, Mostar (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

• Generalni konzulat Republike Hrvatske u Banja Luci – na adresi: Milana Kranovića 1, Banja Luka, (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

• Generalni konzulat Republike Hrvatske u Tuzli – na adresi: Katolički školski centar „Sveti Franjo“, Klosterska 10, Tuzla (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

• Konzulat Republike Hrvatske u Livnu –na adresi: Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ , Župana Želimira 25, Livno (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

• Konzulat Republike Hrvatske u Vitezu – na adresi: Osnovna škola „Vitez“, Vitez, Ulica Josipa Kurevije br. 2. (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

 

Predsjednica, jer vjerujem i borim se ZA VAS!

Kontakt

HDZ BiH Grude
Ulica Republike Hrvatske bb
88340 Grude
info@hdz-grude.org
+38739 / 662 - 064
Uredovno vrijeme: pon-pet od 09 do 14 h