con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 219 gostiju i nema članova online

Pristupnica

clanstvo hdz

covic posjeta 1

 

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočio je danas na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Na sastanku koji je održan u Grudama, pored članova predsjedništva Županijskog odbora, nazočili su dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti s državne i entitetske razine, članovi Vlade i Skupštine ŽZH te načelnici i gradonačelnici.

Ivan Leko, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH predstavio je stranačke aktivnosti na području županije kao i aktualnu političku situaciju.

Predsjednik Čović je govorio o trenutnoj političkoj situaciji te daljnjim aktivnostima političkih predstavnika hrvatskog naroda u BiH kao i djelovanju Hrvatskog narodnog sabora. Govoreći o tijeku pregovora oko izmjene Izbornog zakona BiH, predsjednik Čović je istaknuo kako će sutra, (četvratak, 10. veljače) u Sarajevu biti nastavak političkih razgovora svih sudionika pregovora iz Neuma.

Predsjedništvo HDZ-a BiH ali i sve stranke Hrvatskog narodnog sabora, uputile su bezrezervnu podršku nastavku žurnih političkih razgovora o reformi izbornog zakonodavstva. Ovisno o ishodu razgovora, zasjedanje HNS-a koje je planirano za 19. veljače, usmjerit će sve daljnje korake i biti obvezujući za sve hrvatske dužnosnike na svim razinama vlasti, istaknuo je dr. Čović.

Na sastanku se razgovaralo o investicijama i razvoju u ovoj županiji, posebno cestovne infrastrukture i putnih pravaca, jačanju gospodarstva i ukupnog razvoja.

 

 

 

Kontakt

HDZ BiH Grude
Ulica Republike Hrvatske bb
88340 Grude
info@hdz-grude.org
+38739 / 662 - 064
Uredovno vrijeme: pon-pet od 09 do 14 h